KUSH JEMI?

Iden tuaj Ne e hedhim ONLINE

Reweb.al është një agjensi marketingu e specializuar në ndertimin e faqeve të internetit, zhvillimin dhe optimizim SEO si dhe Social Media Marketing. Përgjegjësia jonë është për të krijuar një dizajn unik për faqen tuaj dhe ta pozicionojm atë në pozitat e larta të motorëve të kërkimit.

Tek reweb.al përpiqemi të kryesojmë me zhvillimin dhe prodhimin e teknologjive më të përparuara të industrisë së informacionit, duke përfshirë këtu sistemet kompjuterike, software dhe sistemet e ruajtjes së informacionit.

Skuadra jonë përbëhet nga një ekip profesionistësh të përkushtuar e të motivuar për të tejkaluar pritshmerine e klientëve, nëpërmjet ofrimit të një shërbimi të shkëlqyer në treg. Kjo skuader është e përkushtuar për të përmbushur kërkesat e klientëve me nivelin më të lartë të profesionalizmit, ekspertizës dhe shërbimit, duke u mbështetur në ndërtimin e marrëdhënieve të forta e afatgjata me klientët, partnerët dhe palët e treta.

PËRSE DUHET TË NA ZGJIDHNI NE

Ne e duam dhe e dimë se çfarë bëjmë!

Standard e cilësi e lartë

Punët e bëra nga ne tregojnë që vërtet ja vlen të punosh me ne

Staff i përkushtuar

Ne punojmë dhe jemi të përkushtuar në punën në grup.

Zgjidhje komplekse

Eksperienca na ka mësuar që edhe sfidat më të mëdha ti kalojmë me sukses.

Çmime fleksibile

Ne i përshtasim çmimet sipas portofolit tuaj.

Shërbime

Mënyra për të filluar është të heqësh dorë nga të folurit dhe të fillosh të bësh!

Strategji Biznesi

Brand Identity

Lorem ipsumdolor sit amet glavrida ipsum dolor sit amet dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor ipsum dolor sit amet.

Konsulencë

Consulting

Lorem ipsum glavrida ipsum dolor sit amet dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor dolor sit amet ipsum dolor sit amet!

Social Media Manager

Social Media

Lorem ipsum glavrida ipsum dolor sit amet dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor ipsum dolor sit amet.

Shërbime Design

Product Design

Lorem ipsum glavrida ipsum dolor sit amet dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor ipsum dolor sit amet.

Website

Marketing Planning

Lorem - sit amet ipsum glavrida ipsum dolor sit amet dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor ipsum dolor sit amet.

Le të diskutojmë çështjen tuaj sot!

Çfarë thonë klientët tanë

PUNËT TONA

Punët tona flasin më mirë se fjalët!

Glavrida ipsum

Glavrida from amet – lorem glavrida nullam porta nulla non arcu lorem.

Ofertë me Kohë të Kufizuar!

Nxito! Na kontaktoni sot dhe merrni 100% falas konsultën e parë FALAS

Edmond SINANI

CEO reweb.al

“Faleminderit për kohën tuaj. Unë jam shumë i lumtur që ju po lexoni këto rresht. E filluam këtë nisëm me dëshirë dhe vullet të madhe, dhe me bindje ju them që jemi duke bërë një punë fantastike me klientët tanë”

Tel: +355 69 51 85 464
info@reweb.al

Ekipi ynë

Njihuni me ekipin tonë

Ne nuk ndërtuam një biznes, ne ndërtuam njerëz, këta janë njerëzit që ndërtuan këtë biznes.

 

Edmond SINANI

CEO

Albulena DANI

Marketing management
"Sit amet glavrida ipsum dolor sit amet dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor ipsum dolor sit dolor!"

Frederik SINANAJ

Social Media Manager
"Sit amet glavrida ipsum dolor sit amet dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor ipsum dolor sit dolor!"

Mario PASHOLLARI

Marketing director
"Sit amet glavrida ipsum dolor sit amet dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor ipsum dolor sit dolor!"

Indrit SHINO

Public relations
"Sit amet glavrida ipsum dolor sit amet dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor ipsum dolor sit dolor!"

SI PUNOJMË?

Problemet e mëdha me skuadrën tonë bëhen shumë të thjeshta.

1.

Kontakti i parë

Ju na tregoni iden tuaj. Si e kini menduar projektin që dëshironi ta zhvillojmë së bashku.

2.

Diskutim & Planifikim

Pasi ju kemi dëgjuar me vëmendje, është momenti që ne t'iu këshillojmë nëse dicka është e gabuar.

3.

Strategjia Përfundimtare

Arritja në konkluzion për ndërtimin e projetit tuaj dhe strategjia përfundimtare

4.

Zbatimi

Zbatimi me korretësi i projektit të diskutuar. Vendosja në jetë e tij.

5.

Kontrolli

Kontrolli përfundimtar i projektit. Korigjimi i mangësive dhe testimi i tij.

6.

Rezultet

Përfundimi i projektit dhe dorëzimi i tij te ju, ashtu si ju e kishti menduar. Ta gëzoni

Kompani jonë në numra

0 +
Projekte të përfunduara
0 +
Vjet eksperiencë
0
Persona staf

Kontakt

Rruga Thoma Koxhaj, Tirana 1001

Ju lutem telefononi për të lënë një takim

+355 69 51 85 464

E hënë - E premte 09:00 AM - 17:00 PM

info@reweb.al

Na kontakto për çdo informacion