Ndërtimi i website www.lifeonstage.it

 

Ndërtimi i website www.lifeonstage.it

Projekt i personalizuar për një kompani teatrore në Itali. Ndërtuar me kujdes të veçantë ku të gjithë aktorë të kishin mundësi për tu shfaqur.

Ideale për një faqe teatri apo grup teatror. Përkujdesje në çdo faqe të ndërtuar. Gjithashtu edhe rezervime online për çdo shfaqe apo spektakël 

Eksperienca na ka mësuar që edhe sfidat me të mëdha ti kalojmë me sukses. Ne jemi gati për sfidën e rradhës. Të gatshëm për të të ndihuar, shpejt dhe me kosto të ulët. Ne do të përpiqemi në maksimumin tonë me të gjitha assetet tona njerzore dhe materiale, për të përfunduar në kohë rekord dhe me çmimin me të mirë në treg.

KONTAKT