_ ÇFARË BËJMË NE?

SHËRBIMET TONA

01

Strategji Biznesi


Një strategji biznesi përfshin ku do të gjeni burimet e kërkuara për të kompletuar planin, si do të alokohen burimet dhe kush është përgjegjës për ta bërë këtë.

Produkti ose shërbimi më inovativ.
Përmirësoni shërbimin ndaj klientit.
Strategjitë e çmimeve.
Avantazhi teknologjik

02

Produkt Desing


Detajet e procesit të dizajnimit të produktit do të ndryshojnë nga një kompani në kompani, por Ne si profesionistë priremi të ndjekin një filozofi kur bëhet fjalë për të menduarit e dizajnit.

Projektuesi i Përvojës(XD)
Arkitekt i Informacionit(IA)
Arkitekt i Përvojës(XA)
Projektuesi i Përvojës së Përdoruesit(UX)
Projektuesi i Ndërfaqes së Përdoruesit (UI)

03

UX/UI


Dizajnerët e ndërfaqeve të përdoruesit. Ata vendosin se si do të duket aplikacioni. Ata duhet të zgjedhin skemat e ngjyrave dhe format e butonave – gjerësia e linjave dhe shkronjat e përdorura për tekst. Projektuesit e ndërfaqeve krijojnë pamjen dhe ndjesinë e ndërfaqes së përdoruesit të një aplikacioni.

Duke përpunuar informacionin

 

Të gatshëm për të të ndihuar, shpejt dhe me kosto të ulët.

Ne do të përpiqemi në maksimumin tonë me të gjitha assetet tona njerzore dhe materiale, për të përfunduar në kohë rekord dhe me çmimin me të mirë në treg.

Nuk trembemi nga sfidat

Eksperienca na ka mësuar që edhe sfidat me të mëdha ti kalojme me sukses. Ne jemi gati për sfidën e rradhës.

395

projekte

194

në proçes